Enkele pagina's invoegen van een andere afbeelding met meerdere pagina's

Een aantal pagina's van een afbeelding met meerdere pagina's invoegen in een andere afbeelding met meerdere pagina's in het ScanSnap Home Viewer-venster.

U kunt bijvoorbeeld alleen de noodzakelijke pagina's uit verschillende afbeeldingen met meerdere pagina's halen en ze combineren om een andere afbeelding met meerdere pagina's te maken.

TIP
 • Als u het viewervenster via het Venster [Scan to Folder], het Venster [Scan to Email] of het venster [Scan to Print] dat wordt weergegeven nadat een document is gescand, hebt weergegeven, kunt u geen pagina's van een andere afbeelding met meerdere pagina's invoegen.

  Geef het viewer-venster weer via het hoofdvenster van ScanSnap Home na het opslaan van afbeeldingen.

 1. Geef de Hoofdvenster van ScanSnap Home weer.

  Voor details, raadpleeg Het hoofdvenster weergeven.

 2. In de lijstweergave inhoudgegevensrecord selecteert u een inhoudgegevensrecord met een afbeelding met meerdere pagina's dat pagina's bevat die u wilt invoegen en selecteert u een ander inhoudgegevensrecord met een afbeelding met meerdere pagina's om die pagina's erin in te voegen.

  Als u meerdere inhoudgegevensrecords wilt selecteren, selecteert u de inhoudgegevensrecords terwijl u de [Ctrl]-toets of [Shift]-toets ingedrukt houdt.

 3. Selecteer [Openen met ScanSnap Home Viewer] in het menu dat wordt weergegeven wanneer u met de rechtermuisknop klikt op het inhoudgegevensrecord, om het viewer-venster weer te geven.
 4. Klik op [Schikken] op het tabblad [Start] om het submenu weer te geven en selecteer [Verticaal] of [Horizontaal] in het submenu.
 5. Klik op [Weergave wisselen] op het tabblad [Start] om het submenu weer te geven en selecteer [Alles tonen] of [Paginadeelvenster tonen] in het submenu.

  Schakel de weergave naar het deelvenster Pagina's voor alle vensters, zodat u pagina's kunt invoegen van de bronzijde naar de bestemmingszijde.

 6. Selecteer een pagina die u wilt invoegen in het venster dat meerdere pagina's van afbeeldingen bevat (bronzijde) en sleep de pagina naar het venster (bestemmingszijde).

  Wanneer u meerdere pagina's invoegt, selecteert u de pagina's terwijl u de [Ctrl]-toets of [Shift]-toets ingedrukt houdt.

 7. Plak de geselecteerde pagina wanneer de blauwe balk wordt weergegeven op de plaats waar u de pagina wilt invoegen.
 8. Klik op het tabblad [Bestand] en selecteer [Opslaan] of [Opslaan als] in het bestandsmenu.

Een afbeelding met meerdere pagina's met enkele pagina's ingevoegd van een andere afbeelding met meerdere pagina's wordt opgeslagen.

Afbeelding kunnen worden bewerkt met Voorbeeldweergave. Alleen de afbeeldingen in PDF-indeling kunnen worden bewerkt.

Voor details, raadpleeg Help bij voorbeeldweergave.