Een afbeelding bewerken

TIP
 • De afbeeldingen in de inhoudgegevensrecords in de map [Cloud] die worden weergegeven wanneer op Cloud op de werkbalk in het hoofdvenster wordt geklikt, kunnen niet worden bewerkt. In de map [Cloud] worden inhoudgegevensrecords weergegeven die zijn opgeslagen op de ScanSnap Cloud-server.

  Bekijk hier in welke regio's ScanSnap Cloud gebruikt kan worden.

De afbeeldingen in inhoudgegevensrecords die worden beheerd in ScanSnap Home, kunnen worden bewerkt in het viewer-venster.

De afbeeldingen in pdf-formaat of Jpeg-formaat, kunnen worden bewerkt in het viewer-venster. Voor de afbeeldingen in pdf-formaat, kunnen echter alleen de afbeeldingen van documenten die met de ScanSnap gescand zijn, bewerkt worden.

U kunt het viewervenster als volgt weergeven:

 • Bij het weergeven van het viewervenster van het Hoofdvenster

  Selecteer in Lijstweergave inhoudgegevensrecord [Openen met ScanSnap Home Viewer] in het menu dat verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop klikt op een inhoudgegevensrecord die een beeld bevat dat u wilt bewerken.

  TIP
  • Het viewervenster kan ook worden getoond door te dubbelklikken op een inhoudgegevensrecord in de lijstweergave inhoudgegevenrecord.

   Om het viewer-venster weer te geven door te dubbelklikken op een inhoudgegevensrecord, selecteert u [ScanSnap Home Viewer] voor [Afbeeldingen weergeven] op het tabblad [Algemeen] van het venster met voorkeuren.

   Om het venster met voorkeuren weer te geven, selecteert u [Instellingen] [Voorkeuren] in het menu op het hoofdvenster.

 • Wanneer u het viewervenster weergeeft vanuit het Venster [Scan to Folder], het Venster [Scan to Email] of het venster [Scan to Print]

  Klik op Het viewer-venster weergeven in het venster dat verschijnt wanneer een afbeelding wordt gekoppeld aan een toepassing ([Scan to Folder], [Scan to Email], of [Scan to Print]).

  Het venster [Scan to Folder], het venster [Scan to Email] of het venster [Scan to Print] wordt in de volgende gevallen weergegeven:

  • Selecteren van [Scan to Folder], [Scan to Email] of [Scan to Print] in het snelmenu

  • Een document scannen met behulp van een profiel waarin [Scan to Folder], [Scan to Email] of [Scan to Print] is ingesteld voor [Verzenden naar] in [Toepassing] in het Venster [Profielen bewerken].

  Als u het viewervenster op een van de bovenstaande manieren weergeeft, worden sommige functies onbeschikbaar.

  De volgende handelingen zijn beschikbaar:

Om de ScanSnap Home Viewer weer te geven, selecteert u [Openen met ScanSnap Home Viewer] in het menu dat verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop klikt op de inhoudgegevensrecord die een afbeelding bevat die u wilt bewerken in het Lijstweergave inhoudgegevensrecord in het Hoofdvenster.

TIP
 • Het ScanSnap Home Viewer-venster kan ook worden weergegeven door te dubbelklikken op de inhoudgegevensrecord in de lijstweergave inhoudgegevensrecord.

  Om het viewer-venster weer te geven door te dubbelklikken op een inhoudgegevensrecord, selecteert u [ScanSnap Home Viewer] voor [Afbeeldingen weergeven] op het tabblad [Algemeen] van het venster met voorkeuren.

  Om het venster met voorkeuren weer te geven, selecteert u [Instellingen] [Voorkeuren] in het menu op het hoofdvenster.

Als de bestandsindeling door Voorbeeld wordt ondersteund, kunt u de gescande afbeeldingen met Voorbeeld bewerken.

Als u de bestandsindeling van de afbeeldingen koppelt aan Voorbeeld, kunt u een inhoudgegevensrecord met Voorbeeld openen door erop te dubbelklikken in het Lijstweergave inhoudgegevensrecord van het Hoofdvenster.

In [Pagina's samenvoegen] in ScanSnap Home kunt u alleen een afbeelding bewerken die is gemaakt door documenten te scannen met de ScanSnap.