Een afbeelding met meerdere pagina's maken van pagina's van een andere afbeelding met meerdere pagina's

Maak een afbeelding met meerdere pagina's aan uit pagina's van een andere afbeelding met meerdere pagina's in het ScanSnap Home-viewervenster.

TIP
 • Als u het viewervenster van de Venster [Scan to Folder], de Venster [Scan to Email] of het venster [Scan to Print] dat wordt weergegeven nadat een document is gescand, hebt weergegeven, kunt u geen afbeelding met meerdere pagina's maken van pagina's van een andere afbeelding met meerdere pagina's.

  Geef het viewer-venster weer via het hoofdvenster van ScanSnap Home na het opslaan van afbeeldingen.

 1. Geef de Hoofdvenster van ScanSnap Home weer.

  Voor details, raadpleeg Het hoofdvenster weergeven.

 2. Selecteer in de lijstweergave inhoudgegevensrecord een inhoudgegevensrecord met een afbeelding met meerdere pagina's dat pagina's bevat die u wilt gebruiken om een andere afbeelding met meerdere pagina's te maken.
 3. Selecteer [Openen met ScanSnap Home Viewer] in het menu dat wordt weergegeven wanneer u met de rechtermuisknop klikt op het inhoudgegevensrecord, om het viewer-venster weer te geven.
 4. Klik op [Weergave wisselen] op het tabblad [Start] om het submenu weer te geven en selecteer [Alles tonen] of [Paginadeelvenster tonen] in het submenu.
 5. Selecteer pagina's die worden gebruikt om een andere afbeelding met meerdere pagina's te maken.

  Wanneer u meerdere pagina's selecteert, selecteert u de pagina's terwijl u de [Ctrl]-toets of [Shift]-toets ingedrukt houdt.

 6. Sleep de geselecteerde pagina's naar de lijstweergave van de inhoudgegevensrecord in het hoofdvenster.

  Sleep de geselecteerde pagina's naar een map in de map [PC].

In de lijstweergave van de inhoudgegevensrecord wordt een inhoudgegevensrecord weergegeven die is gemaakt van pagina's die u hebt gesleept en neergezet.

Afbeelding kunnen worden bewerkt met Voorbeeldweergave.

Voor details, raadpleeg Help bij voorbeeldweergave.