Het verwijderde profiel wordt weergegeven op het aanraakscherm

Als het verwijderde profiel wordt weergegeven op het aanraakscherm van de ScanSnap, controleert u het volgende:

Hebt u het profiel verwijderd met een computer die gebruikt werd om het profiel aan te maken?

Om het profiel volledig te verwijderen, moet u dezelfde computer gebruiken waarmee u het profiel hebt aangemaakt.

Zelfs als u het profiel met een andere computer verwijdert, wordt het profiel weer op het aanraakscherm weergegeven wanneer u de computer aansluit die werd gebruikt om het profiel met de ScanSnap te maken.

Gebruik dezelfde computer waarmee u het profiel hebt aangemaakt om het profiel te verwijderen.