Een profiel verwijderen

Verwijder een overbodig profiel uit de profielenlijst.

TIP
  • Wanneer de ScanSnap op een computer is aangesloten, kunt u een profiel verwijderen dat op een andere computer is gemaakt. Het profiel wordt echter niet verwijderd als de ScanSnap op een andere computer wordt aangesloten.

    Als u een profiel dat op een andere computer is aangemaakt volledig wilt verwijderen, verwijdert u het profiel op de computer waarop het profiel is aangemaakt.

  1. Klik op de [Scan]-knop boven aan de Hoofdvenster van ScanSnap Home om de Scanvenster weer te geven.

    Als het hoofdscherm nog niet wordt weergegeven, raadpleeg dan Het hoofdvenster weergeven.

  2. Klik op Profielen bewerken om het Venster [Profielen bewerken] weer te geven.
  3. Selecteer een profiel dat u wilt verwijderen uit de lijst met profielen.
  4. Selecteer [Bewerken] [Verwijderen] in het menu.
  5. Lees het bevestigingsbericht en druk op de [Ja]-knop.

Het geselecteerde profiel wordt uit de lijst met profielen verwijderd.

  1. Klik op de [Scan]-knop boven aan de Hoofdvenster van ScanSnap Home om de Scanvenster weer te geven.

    Wanneer het hoofdvenster nog niet wordt weergegeven, klikt u op het pictogram [ScanSnap Home] ScanSnap Home-pictogram in de lijst met toepassingen die wordt weergegeven wanneer u klikt op Launchpad in het Dock.

  2. Klik op Profielen bewerken om het Venster [Profielen bewerken] weer te geven.
  3. Selecteer een profiel dat u wilt verwijderen uit de lijst met profielen.
  4. Klik in de menubalk op [Profiel] [Verwijderen].
  5. Lees het bevestigingsbericht en druk op de knop [Verwijderen].

Het geselecteerde profiel wordt uit de lijst met profielen verwijderd.