Een pagina 90 of 180 graden draaien

In het venster ScanSnap Home-viewer draait u pagina's waarvan de afdrukstand onjuist werd herkend bij het scannen van documenten met de ScanSnap, of roteert u pagina's naar keuze.

 1. Geef het ScanSnap Home viewer-venster weer.

  Wanneer u het viewer-venster weergeeft van de Venster [Scan to Folder], de Venster [Scan to Email] of het venster [Scan to Print], ga dan naar stap 2.

  1. Geef de Hoofdvenster van ScanSnap Home weer.

   Voor details, raadpleeg Het hoofdvenster weergeven.

  2. Selecteer in de Lijstweergave inhoudgegevensrecord een inhoudgegevensrecord met een afbeelding met meerdere pagina's met pagina's die u wilt draaien.
  3. Selecteer [Openen met ScanSnap Home Viewer] in het menu dat verschijnt wanneer u met de rechtermuisknop op de inhoudgegevensrecord klikt.
 2. Geef de Hoofdvenster van ScanSnap Home weer.

  Voor details, raadpleeg Het hoofdvenster weergeven.

 3. Selecteer in de Lijstweergave inhoudgegevensrecord een inhoudgegevensrecord met een afbeelding met meerdere pagina's met pagina's die u wilt draaien.
 4. Selecteer [Openen met ScanSnap Home Viewer] in het menu dat wordt weergegeven wanneer u met de rechtermuisknop klikt op het inhoudgegevensrecord, om het viewer-venster weer te geven.
 5. Selecteer een pagina die moet worden gedraaid.

  Wanneer de weergavemodus voor het viewervenster [Alles tonen] of [Paginadeelvenster tonen] is, kunt u meerdere pagina's tegelijk draaien.

  Om de weergavemodus te wijzigen, klikt u op [Weergave wisselen] op het tabblad [Start] om het submenu weer te geven en de modus te selecteren die u via het submenu wilt wisselen.

  Wanneer u meerdere pagina's draait, selecteert u de pagina's terwijl u de [Ctrl]-toets of [Shift]-toets ingedrukt houdt.

 6. Klik op het tabblad [Bewerken] op 90° linksom draaien, 180° draaien, of 90° rechtsom draaien om de pagina te draaien.
 7. Sla de gescande afbeelding die u hebt bewerkt op.
  • Wanneer het viewer-venster wordt weergegeven via het hoofdvenster

   Klik op het tabblad [Bestand] en selecteer [Opslaan] of [Opslaan als] in het bestandsmenu.

  • Wanneer het viewervenster wordt weergegeven vanuit het venster [Scan to Folder], het venster [Scan to Email] of het venster [Scan to Print]

   Klik op het tabblad [Bestand] en selecteer [Alles opslaan en voltooien] in het bestandsmenu.

 8. Klik op het tabblad [Bestand] en selecteer [Opslaan] of [Opslaan als] in het bestandsmenu.

Een afbeelding met de gedraaide pagina wordt opgeslagen.

Afbeelding kunnen worden bewerkt met Voorbeeldweergave.

Voor details, raadpleeg Help bij voorbeeldweergave.