Bedrijfsonkosten declareren of boekhoudkundige verrichtingen uitvoeren in een clouddienst

De gescande resultaten van de ontvangstbewijzen worden geüpload naar een clouddienst voor het beheer van zakelijke uitgaven of een boekhoudkundige clouddienst. Door eenvoudigweg ontvangstbewijzen te scannen wordt het bedrag van de zakelijke uitgaven automatisch in de dienst ingevoerd of worden de gescande resultaten automatisch gesorteerd, waardoor minder tijd nodig is voor omslachtig beheer.

In dit deel wordt uitgelegd hoe u een koppeling met een clouddienst moet maken met ScanSnap Cloud.

U moet vóór het gebruiken van ScanSnap Cloud akkoord gaan met de servicevoorwaarden voor ScanSnap Cloud en de instellingen configureren. Voor details, raadpleeg Een gescande afbeelding opslaan in een clouddienst door middel van ScanSnap Cloud.

Bekijk hier in welke regio's ScanSnap Cloud gebruikt kan worden.

Overzicht van de afbeelding

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een groot aantal meervoudige ontvangstbewijzen tegelijk kunt scannen met behulp van de ontvangstbewijsgeleider en de gegevens bestaande uit de uitgaven op de ontvangstbewijzen kunt opslaan in een clouddienst.

TIP
 • Wanneer u kleine documenten scant die samengevouwen of opgerold zijn, zoals ontvangstbewijzen, wordt aanbevolen om de documenten één per één te scannen.

  Door op het aanraakscherm van de ScanSnap op [Handmatige scan] te drukken voor [Instelling toevoermodus], wordt het blokkeren van papier voorkomen zodat documenten gescand kunnen worden zonder ze te beschadigen. Voor details, raadpleeg Documenten die gevouwen of gekruld zijn, zoals ontvangstbewijzen, één voor één scannen.

 1. Bereid documenten voor om te scannen met de ScanSnap.

  Bereid ontvangstbewijzen voor die u wilt beheren in een clouddienst.

 2. Open de ADF-papierbaan (afdekking) van de ScanSnap om het toestel in te schakelen. Houd de rechterkant van de ADF-papierbaan (afdekking) van de ScanSnap vast en open deze of druk op de [Scan]-knop om het toestel in te schakelen. Open de toevoerbaan van de ScanSnap om het toestel in te schakelen.

  De ADF-papierbaan (afdekking) openen

  De ADF-papierbaan (afdekking) openen

  De ADF-papierbaan (afdekking) openen

  De ADF-papierbaan (afdekking) openen

 3. Maak een profiel aan in ScanSnap Home.
  1. Klik op de [Scan]-knop boven aan de Hoofdvenster van ScanSnap Home om de Scanvenster weer te geven.

   Als het hoofdscherm nog niet wordt weergegeven, raadpleeg dan Het hoofdvenster weergeven.

   Wanneer het hoofdvenster nog niet wordt weergegeven, klikt u op het pictogram [ScanSnap Home] ScanSnap Home-pictogram in de lijst met toepassingen die wordt weergegeven wanneer u klikt op Launchpad in het Dock.

    

  2. Klik op Pictogram voor toevoegen profiel om het Het venster [Nieuw profiel toevoegen] (bij gebruik van ScanSnap Cloud) weer te geven.
  3. Selecteer [Reken. en uitg. beheren in cloud] in de lijst met sjablonen.
  4. Selecteer, in de lijst die wordt weergeven wanneer u op de knop [Selecteren] klikt voor [Clouddienst] in [Opslaglocatie], een clouddienst om op te geven als opslaglocatie.

   Ga over naar andere scaninstellingen indien nodig.

  5. Klik op de knop [Toevoegen] om dit profiel toe te voegen aan de lijst in het scanvenster.
 4. Op het Startscherm op het aanraakscherm, selecteert u het profiel dat u in stap 3 hebt toegevoegd uit de lijst met profielen.
 5. Een document scannen met de ScanSnap.
  1. Trek het verlengstuk en de stapelaar op de ADF-papierbaan (afdekking) uit.

   Het verlengstuk uittrekken

  2. Bevestig de ontvangstbewijsgeleider.

   Voor details, raadpleeg De ontvangstbewijsgeleider bevestigen.

  3. Laad een document in de ADF-papierbaan (afdekking).

   Laad het ontvangstbewijs in overeenstemming met de breedte van de geleiders op de ontvangstbewijsgeleider.

   Laad het ontvangstbewijs met de bedrukte zijde naar onder gericht en met de bovenkant eerst en met de achterkant naar u gericht.

   Documenten laden
  4. Druk op de [Scan]-knop. Druk op de [Scan]-knop.

Een afbeelding van een document dat u hebt gescand, wordt opgeslagen in de clouddienst die u hebt opgegeven als opslaglocatie.

Raadpleeg de handleiding van die clouddienst om de controleren of de gescande afbeelding is opgeslagen op de clouddienst die u hebt opgegeven als opslaglocatie.