De titel kan niet worden gewijzigd (bij gebruik van ScanSnap Cloud)

Als u er niet in slaagt de titel van een inhoudgegevensrecord te wijzigen wanneer u ScanSnap Home gebruikt, controleert u het volgende:

Hebt u de bestandsnaam in de clouddienst veranderd?

Als u de titel wijzigt in ScanSnap Home, wordt de bestandsnaam van een gescande afbeelding die wordt opgeslagen in de clouddienst ook gewijzigd.

Als de bestandsnaam echter al is gewijzigd in de clouddienst, kan de titel niet worden gewijzigd in ScanSnap Home.

Controleer de bestandsnaam in de clouddienst en wijzig indien nodig de bestandsnaam niet in ScanSnap Home maar in de clouddienst.

Hebt u de mapnaam in de clouddienst gewijzigd of hebt u het bestand naar een andere map verplaatst?

Als u de map waarin u een gescande afbeelding opslaat in de clouddienst wijzigt, moet u [Opslaan naar] voor de clouddienst wijzigen in het venster [Profielen bewerken] van ScanSnap Home.

Voor details over het wijzigen van de profielinstellingen, raadpleeg De instellingen voor een profiel wijzigen (bij het gebruiken van ScanSnap Cloud).

Wijzig [Opslaan naar] voor de clouddienst en wijzig de titel opnieuw.

Is het account van de clouddienst verlopen?

Controleer de vervaldatum voor het clouddienstaccount.

Controleer of u zich kunt aanmelden bij de clouddienst met een toepassing die wordt ondersteund door de clouddienst die u gebruikt of een webbrowser en wijzig de titel opnieuw.

Hebt u de clouddienstaccount gewijzigd?

Als u het account voor de clouddienst wijzigt, moet u de clouddienst opnieuw instellen in het venster [Profielen bewerken] van ScanSnap Home. Wanneer u dit doet, meld dan aan op de clouddienst met de gewijzigde account.

Voor details over het wijzigen van de profielinstellingen, raadpleeg De instellingen voor een profiel wijzigen (bij het gebruiken van ScanSnap Cloud).

Stel een clouddienst opnieuw in en wijzig de titel opnieuw.