Er wordt een bericht weergegeven dat aangeeft dat het aantal apparaten het maximumaantal heeft bereikt

Wanneer u zich aanmeldt bij ScanSnap Home met een ScanSnap-account en er een bericht wordt weergegeven waarin staat dat het aantal apparaten het maximum heeft bereikt, controleert u het volgende.

Wordt het opgegeven ScanSnap-account al gebruikt voor vijf computers of mobiele apparaten?

U kunt maximaal vijf computers of mobiele apparaten gebruiken door een licentie te activeren met één ScanSnap-account.

Voer een van de volgende zaken uit:

  • De apparaatinformatie op de pagina voor beheer van ScanSnap-account verwijderen

    Verwijder de apparaatinformatie en meld opnieuw aan volgens de volgende procedure:

    1. Klik op de knop [Apparaatinformatie] in het berichtvenster dat wordt weergegeven om een pagina voor het verwijderen van apparaatinformatie weer te geven.

    2. Aanmelden met een ScanSnap-account.

    3. Klik op de knop [Remove] om de apparaatinformatie te verwijderen.

      TIP
      • De te verwijderen apparaatinformatie kan niet worden opgegeven. Wanneer u de apparaatinformatie verwijdert, wordt de informatie op alle apparaten die op dat moment gebruikt worden, verwijderd.

        Wanneer u de ScanSnap blijft gebruiken met het apparaat waarvoor de informatie werd verwijderd, moet u opnieuw aanmelden met de ScanSnap-account die werd gebruikt in stap twee in het venster Voorkeuren van ScanSnap Home.

        De details over de apparaatinformatie die momenteel wordt gebruikt, kunnen bekeken worden op de pagina voor beheer van ScanSnap-account.

  • Aanmelden met een andere ScanSnap-account

    Aanmelden op ScanSnap Home met een andere ScanSnap-account.

Wordt het opgegeven ScanSnap-account al gebruikt voor vijf computers?

Er kunnen maximaal vijf computers (apparaten) worden gebruikt door een licentie te activeren met één ScanSnap-account.

Voer een van de volgende zaken uit:

  • De apparaatinformatie op de pagina voor beheer van ScanSnap-account verwijderen

    Verwijder de apparaatinformatie en meld opnieuw aan volgens de volgende procedure:

    1. Klik op de knop [Apparaatinformatie] in het berichtvenster dat wordt weergegeven om een pagina voor het verwijderen van apparaatinformatie weer te geven.

    2. Aanmelden met een ScanSnap-account.

    3. Klik op de knop [Remove] om de apparaatinformatie te verwijderen.

      TIP
      • De te verwijderen apparaatinformatie kan niet worden opgegeven. Wanneer u de apparaatinformatie verwijdert, wordt de informatie op alle apparaten die op dat moment gebruikt worden, verwijderd.

        Wanneer u de ScanSnap blijft gebruiken met het apparaat waarvoor de informatie werd verwijderd, moet u opnieuw aanmelden met de ScanSnap-account die werd gebruikt in stap twee in het venster Voorkeuren van ScanSnap Home.

        De details over de apparaatinformatie die momenteel wordt gebruikt, kunnen bekeken worden op de pagina voor beheer van ScanSnap-account.

  • Aanmelden met een andere ScanSnap-account

    Aanmelden op ScanSnap Home met een andere ScanSnap-account.