Twee scanmethoden met de ScanSnap

De ScanSnap heeft twee scanmethoden voor verschillende doeleinden. De ene is U-bochtscan, geschikt voor het scannen van meerdere documenten tegelijk, en de andere is Retourscan, waarmee u dikke documenten kunt scannen, zoals plastic kaarten en boekjes.

Als u begint met het scannen van documenten met de scanmethode waarbij [Continue scan] is ingesteld voor de invoermethode, kunt u documenten afwisselend scannen met U-bochtscan en Retourscan.

Voor details over het scannen van een document, raadpleeg Documenten in meerdere batches scannen om een enkele gescande afbeelding te maken.

U‑bochtscan

U kunt meerdere documenten in één batch in de ScanSnap laden en ze scannen.

Wanneer u documenten in de ADF-papierbaan (afdekking) van de automatische document invoer plaatst en scant, worden de gescande documenten ingevoerd in de ScanSnap en uitgeworpen op de stapelaar. De stapelaar komt omhoog en het bovenste deel wordt automatisch uitgetrokken wanneer er documenten gescand worden en de stapelaar keert terug naar de oorspronkelijke plaats na het scannen van alle documenten.

Retourscan

U kunt verschillende documenten scannen, zoals kantoorpapier, ansichtkaarten, visitekaartjes en dikke documenten (bijvoorbeeld plastic kaarten en boekjes).

Wanneer u één document tegelijk in de handmatige invoer plaatst en het scant, wordt het gescande document ingevoerd in de ScanSnap en vanuit dezelfde opening naar u toe uitgeworpen.

De optionele (drager)folie is handig om documenten te beschermen.

TIP
  • Met Return Scan kunt u een document scannen met de ADF-papierbaan (afdekking) gesloten.