De melding op het aanraakscherm controleren

Wanneer het glas in de ScanSnap vuil is, verbruiksartikelen moeten worden vervangen of een nieuwere firmwareversie wordt uitgebracht, verschijnt er een melding op het aanraakscherm van de ScanSnap.

Wanneer er een melding is, verschijnt Melding op Instellingen.

Wanneer een melding wordt weergegeven, controleert u de inhoud en neemt u dienovereenkomstig maatregelen.

 1. Druk op Instellingen (melding) in het startscherm op het aanraakscherm van de ScanSnap om het scherm [Instellingen] weer te geven.
 2. Druk op Instellingen (melding) in het startscherm op het aanraakscherm van de ScanSnap om het scherm [Instellingen] weer te geven.
 3. Druk op Onderhoud (melding) om het scherm [Onderhoud] weer te geven.
 4. Druk op Onderhoud (melding) om het scherm [Onderhoud] weer te geven.
 5. Druk op het menu waarop Melding wordt weergegeven.

  Wanneer het glas vuil is, wordt Melding weergegeven op [Stofdetectie].

  Wanneer de verbruiksartikelen moeten worden vervangen, wordt Melding weergegeven op [Controleer de status van de verbruiksartikelen].

  Wanneer een nieuwere versie van de firmware wordt uitgebracht, wordt Melding weergegeven op [Firmware updaten].

 6. Controleer de inhoud van de melding en reinig vervolgens het glas, vervang de verbruiksartikelen of werk de firmware bij.
  TIP
  • U kunt instellen of moet worden gedetecteerd wanneer het glas vuil is en of een melding moet worden weergegeven op het aanraakscherm door [Verwittigen wanneer glasplaat vuil is] te selecteren in het scherm [Stofdetectie].

  • U kunt instellen of een melding moet worden weergegeven op het aanraakscherm door [Verwittigen wanneer de recentste beschikbaar is] te selecteren in het scherm [Firmware updaten] wanneer een nieuwere firmwareversie wordt uitgebracht.